Beställ senast 14.00 den 19 december för leverans till jul! Läs mer om julhandel hos oss här.

Sumo är ett elegant och praktiskt tillbehör för att hålla fast lösa sladdar på skrivbordet, hallbyrån, sängbordet utan att använda klister eller spikar.

  • Liten men tung, håller ett järngrepp om dina sladdar
  • Stadigt grepp med hjälp av små sugkoppar

Sumo fungerar med hjälp av sin tyngd och är dessutom utrustad med modern mikrosugkoppsteknik för ytterligare grepp. Med Sumo är det enkelt att hålla uppe sladdarna på bordsytan, samtidigt som det går lätt att flytta runt dem vid behov.

Mikrosugkoppar:
Det här tunga lilla tillbehöret sitter fast på släta ytor med hjälp av ny japansk high-tech nämligen mikroskopiska sugkoppar! De klibbar inte och lämnar inga spår på ytan, de är också lätta att rengöra om sugeffekten avtar.

Lätt att komma åt:
Sumo är mycket enkel att använda, på undersidan finns två kanaler där tunna sladdar löper fritt. Placera sladdarna i kanalerna och ställ ner Sumo så är problemet löst!

Användning:
Sumo är till för att hålla dina USB-kablar, laddsladdar till mobilen och laptopen etc, på plats så att de inte ramlar ner på golvet när du drar ut dem. Med sin tyngd och självklara pondus (i kombination med sugkopparna) är den här lille tungviktaren alternativet för dej som inte vill använda självhäftande sladdhållare.

Rengöring:
Rengör sugplattorna med vanlig hushållstejp då och då och Sumo blir som ny igen!

Färg: Svart, vit
Mått: 5,7 x 5,7 x 2,5 cm

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl