Creative Halo Bluetooth Speaker

Creative Halo Bluetooth Speaker

799 kr

2-4 veckors leveranstid 2-4 veckors leveranstid
V957-6


Visa alla produkter från Creative


Finns i följande kategori(er):

Bärbar Bluetooth-högtalare med programmerbar ljusshow.

Njut av en strålande samordning av ljus och ljud med Creative Halo! Denna bärbara Bluetooth-högtalare levereras med en fullt programmerbar ljusshow som kan dansa till din musik. Den är tillverkad av bekväm textil, skryter med 8 timmars batteritid och fungerar också som högtalartelefon.

Creative Halo är en skön syn att skåda, med sin ljusshow som skapar en optisk illusion av en fantastisk ljustunnel som tonar bort i mörkret.

Med 16,8 miljoner färger att välja mellan kan Halos ljus pulsera med din musik och ge en lugnande glöd, snurra, blinka eller bara skina precis som du vill.

Nedladdningsbara Xpectra Light show Control App gör att du kan hantera dina ljusshowsinställningar samt kontrollera musikuppspelningen från dina iOS- och Androidenheter.

Creative Halo har 2 heltäckande drivenheter monterade i en stor reflexkammare. Den har också en dold passiv woofer för extra basförstärkning.

Creative Halo ansluts till telefoner och andra smarta enheter trådlöst via Bluetooth. Den har också en 3,5 mm aux-in-standardport för trådbunden anslutning.

MicroUSB-kabel för laddning av högtalaren ingår.

Passar: iPhone, iPad
Färg: Svart
Kontakt: Bluetooth, 3,5 mm
Vikt: 510 gram
Mått: 75 x 70 x 108 mm

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl