Kenu Groovies Kid's Headphones - blå

Kenu Groovies Kid's Headphones

289 krVisa alla produkter från Kenu


Finns i följande kategori(er):

Hörlurarna Groovies är speciellt designade för barn och ger ett förstklassigt ljud med en volymbegränsande teknik som är säker för unga öron.

Dina barn kommer se stiliga ut samtidigt som de lyssnar på musik, filmer och spel. Det bästa är funktionen Sharelink som låter en kompis vara med och lyssna på det roliga!

Säkra för unga öron:
Groovies använder en speciell volymbegränsande teknik som upprätthåller ljudtrycksnivån vid 85 dB, som rekommenderas av American Academy of Otolaryngology, vilket ger dig trygghet för oberoende användning. Säkra material och allergivänliga öronkuddar används för komfort hela dagen.

Ljuddelning via Sharelink:
Sharelink-funktionen gör att en vän kan lyssna på samma låt, bok eller spel. Anslut bara ett andra par hörlurar till den öppna hörlursingången så synkroniserar dem utan användning av en separat splitter.

Upp till fyra personer kan använda dela ljud tillsammans genom att använda flera Groovies. Varje par hörlurar levereras med en löstagbar kabel som möjliggör anslutning till höger eller vänster öra, beroende på var de är placerade i bilen.

Förstklassig ljudkvalitet:
Hörlurar för barn borde inte kompromissa med ljud bara för att de är för barn. Groovies har specialanpassade 40mm-hörsnäckor som levererar fylligt ljud som normalt återfinns i premiumhörlurar utformade för vuxna, men på säkrare nivåer.

Den avtagbara sladden har guldpläterade ljudingångar för att säkerställa en hög signalkvalitet. Öronkuddar i plysch och skum ger komfort hela dagen samtidigt som de utesluter omgivande ljud.

Barnsäkra med komfort hela dagen:
Groovies är otroligt slitstarka utan gångjärn som går att bryta. Huvudbandet är extremt flexibelt och ger den perfekta säkra passformen, medan de mjuka öronkuddarna i memory foam ger komfort hela dagen.

Groovies är justerbara för att passa barn i åldern 3+ och även vuxna.

Passar: iPhone, iPad
Färg: Svart, blå, rosa
Kontakt: 3,5 mm
Kabellängd: 110 cm

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Liknande produkter
Trust Sonin - Kids Headphones
Bekväma hörlurar för barn med inbyggd volymbegränsning
Mer information
Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl