Kodak Video Monitor CFH-S10

Kodak Video Monitor CFH-S10

699 kr

Fjärrlager, 3-7 vardagar Fjärrlager, 3-7 vardagar
V1781-Z


Visa alla produkter från Kodak


Finns i följande kategori(er):

  • HD videokvalitet
  • Livstids 24-timmars molnlagring
  • Mörkerseende
  • Omfattande synfält
  • 2-vägsljud för samtal
  • Trådlös anslutning

Kameran för dig närmare de människor, platser och husdjur du bryr dig om - var du än är. Checka in med dina närmaste med smidig HD-strömmad video, kristallklart två-vägsljud, och automatiskt mörkerseende med kostnadsfria iSecurity + app (iOS, Android).

Kameran är utrustad med rörelsedetektering. Kodak Video Monitor CFH-S10 spelar in videoklipp som automatiskt lagras i moln i upp till 24-timmar* och skickar även aviseringar till din smartphone eller surfplatta så att du vet vad som pågår (premium-lagring och smarta detekteringsplaner finns att köpa).

Den interna antennen utökar täckningen för ditt befintliga nätverk, samt integration med IFTTT (If This Then That) iSecurity + Kanal som låter dig ansluta Kodak Video Monitor CFH-S10 Wi-Fi-kamera till andra enheter eller appar för ytterligare automatisering. Med Kodak Video Monitor CFH-S10 har du alltid nära hem.

Större sinnesro:
Uppspelning av rörelseaktiverade videoklipp och molnlagring för de senaste 24 timmarna. Alla Kodak S-Serie kameror har livstids 24-timmars molnlagring så att du kan vara säker på att du aldrig missar ett ögonblick.

Smartare planer:
Få ut mer med valfria Smart Detection, 14-dagars eller 30-dagars molnlagring med Smart Detection-planer för din Kodak S-Serie kamera. Smart Detection integerar en unik teknik för datorseende som filtrerar aviseringar för "Person" eller "Aktivitet" för att reducera falsklarm med upp till 98%.

Utökad automatisering:
Anslut en Kodak S-Serie kamera till IFTTT (If This Then That) iSecurity + Kanal (ifttt.com/isecurityplus) för extra funktionalitet och funktioner med andra enheter eller appar. Med dussintals av iSecurity+ "IF"- och "DO"-inställningar kan du ställa in automatiska starter eller andra åtgärder - som att aktivera eller inaktivera rörelsedetektering baserat på GPS-lokalisering eller rikta din kamera i en annan riktning.

*Kostnadsfri 7-dagars molnlagring för det 1:a året. Look back on rörselaktiverade händelser som upptagits och sparats med kostnadsfri 7-dagars molnlagring för det första året (KOSTNADSFRI livstids 24-timmars molnlagring efter det första året).

Passar: iPhone, iPad
Färg: Svart

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl