Kodak Video Monitor CFH-S15

Kodak Video Monitor CFH-S15

899 kr

Fjärrlager, 3-7 vardagar Fjärrlager, 3-7 vardagar
V3904-Z


Visa alla produkter från Kodak


Finns i följande kategori(er):

  • 350° panorering, 105° lutning
  • HD-kvalitet
  • Livstids 24-timmars molnlagring
  • Mörkerseende
  • Omfattande synfält
  • 2-vägsljud för samtal

CFH-S15 förhöjer visningsupplevelsen genom att lägga till möjligheter som att panorera 350° vänster, höger samt lutning med 105° upp och ner för att ge dig full kontroll att se mer av det som är viktigt.

Checka in med dina närmaste med smidig HD-strömmad video, kristallklart två-vägsljud, och automatiskt mörkerseende med kostnadsfria iSecurity+ app (iOS, Android).

Den är utrustad med rörelsedetektering och spelar in videoklipp automatiskt som lagras i moln i upp till 24-timmar* och skickar även aviseringar till din smartphone eller surfplatta så att du vet vad som pågår (premium-lagring och smarta detekteringsplaner finns att köpa).

En inbyggd WiFi-extender och intern antenn utökar täckningen för ditt befintliga nätverk, samt integration med IFTTT (If This Then That) iSecurity+ Kanal som låter dig ansluta CFH-S15 till andra enheter eller appar för ytterligare automatisering. Med CFH-S15 har du alltid nära hem.

Större sinnesro:
Uppspelning av rörelseaktiverade videoklipp och molnlagring för de senaste 24 timmarna*. Alla Kodak S-Serie kameror har livstids 24-timmars molnlagring så att du kan vara säker på att du aldrig missar ett ögonblick.

Smartare planer:
Få ut mer med valfria Smart Detection, 14-dagars eller 30-dagars molnlagring med Smart Detection-planer för din Kodak S-Serie-kamera. Smart Detection integerar en unik teknik för datorseende som filtrerar aviseringar för "Person" eller "Aktivitet" för att reducera falsklarm med upp till 98%.

Utökad automatisering:
Anslut en Kodak S-Serie-kamera till IFTTT (If This Then That) iSecurity+ Kanal (ifttt.com/isecurityplus) för extra funktionalitet och funktioner med andra enheter eller appar. Med dussintals av iSecurity+ "IF"- och "DO"-inställningar kan du ställa in automatiska starter eller andra åtgärder - som att aktivera eller inaktivera rörelsedetektering baserat på GPS-lokalisering eller rikta din kamera i en annan riktning.

*Kostnadsfri 7-dagars molnlagring för det 1:a året. Se tillbaka på rörelsektiverade händelser som upptagits och sparats med kostnadsfri 7-dagars molnlagring för det första året (kostnadsfri livstids 24-timmars molnlagring efter det första året).

Passar: iPhone, iPad
Färg: Svart

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl