• Enkelt att överföra innehåll till/från din iPhone eller iPad med ett microSD-kort
  • Perfekt för alla som fotograferar eller filmar med t.ex. en actionvideokamera
  • Liten och bärbar med Lightning-kontakt
  • Fungerar tillsammans med en gratis filhanteringsapp (App Store)
  • Synkroniserar filer automatiskt och säkert
  • Ett års begränsad garanti

Enkel och smidig filöverföring till din iPhone eller iPad
Skapar du action-upplevelser? Överför innehåll enkelt från t ex din actionvideokamera till din iPhone eller iPad med denna microSD-läsare från Lexar. Den här lilla portabla läsaren har en Lightning-kontakt som gör det enkelt att föra över filer oavsett var du är.

Med Lightning-kontakten för du snabbt och enkelt över allt ditt favoritinnehåll till din iOS-enhet på språng och därmed spara tid. Oavsett om du för över fantastiska bilder eller den där episka äventyrsfilmen du precis tog så fixar den det.

Visa och spela upp bilder och filmer - var som helst. microSD-läsaren är enkel att ta med sig så att du närsomhelst och var som helst kan visa och spela upp bilder och filmer från din iOS-enhet.

Utöka minnet på dina enheter. Genom att föra över dina filer så kan du lagra mer på ditt microSD-kort, vilket ger dig det där extra utrymmet som du behöver för att skapa mer innehåll.

Multitasking på ett enkelt sätt. Den klarar även av att flytta filer från Android-enheter eller andra produkter som använder microSD-kort till din iPhone eller iPad. Den är även suverän på att byta innehåll mellan dina iOS-enheter.

Liten och bärbar design. Med sin lilla storlek kan du enkelt ta med dig den i fickan. Lightning-kontakten passar med de flesta iOS-skal vilket erbjuder enkel plug-and-play-funktionalitet.

Synkroniserar dina bilder och filmer automatiskt och säkert. microSD-läsaren fungerar tillsammans med en filhanteringsapp som är gratis att ladda ner från AppStore. Med appen kan du även säkerhetskopiera filer när den är ansluten.

Obs: Appen krävs för att kunna använda produkten.

*Filer som stöds: Musik – MP3/CAF/ACC/AIF/WAV/AIFF/M4A. Video – AVI/FLV/MP4/MOV/M4V/MKV/MPG/RM/RMVB/WMV. Stöder inte strömning av DRM-skyddat innehåll. Kontakta din innehållsleverantör för information om detaljer och vilka restriktioner som gäller.

Passar: iPhone och iPad med Lightning-kontakt
Färg: Vit
<center>
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/M9MhgsyNpu8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<br /><br />
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/7kLyO8MIdII?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
</center>

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl