OtterBox Defender Case (iPhone 4/4S) - svart

OtterBox Defender Case (iPhone 4/4S)

449 krVisa alla produkter från OtterBox


Finns i följande kategori(er):

OtterBox Defender Case för iPhone 4/4S erbjuder ett elegant och sofistikerat skydd i 3 lager.

Det första är ett tunt täckande och transparent membran över din pekskärmen för att förhindra repor. Det andra är ett hårt, starkt polykarbonatskelett (1) som omger skalet. Lindat kring allt detta är ett silikonhölje som absorberar skakningar och stötar.

Samtliga kontakter är övertäckta för maximalt skydd mot fukt och stötar. Detta skal täcker hela telefonen och skyddar samtliga delar mot yttre slitage. ClipStand-hölster ingår.

Många tror att hålet för hörlursuttaget sitter fel, men hålet som är där bredvid är till för mikrofonen som finns på ovansidan. Denna mikrofon är till för brusreducering vid samtal och behöver därför en öppning.

Egenskaper:
Skydd i tre lager:
  • 1. Ett transparant lager som skyddar din pekskärm
  • 2. Ett hi-effekt polykarbonatskelett
  • 3. Ett silikonhölje som absorberar skakningar och stötar
  • ClipStand hölster medföljer

Passar: iPhone 4/4S
Färg: Svart, grå/vit, grå/gul
Garanti: 1 år

(1) Polykarbonat är ett plastmaterial som påminner om plexiglas, men som är böjbart. Polykarbonat marknadsförs ofta som "okrossbar plast" och används till bland annat hjälmvisir, butiksfönster och flygplansfönster.

Omdömen (63):

Medelbetyg:

Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme
Hampus R 2012-05-02 16:17
Har haft mitt skal i nästan 2 månader nu och det största problemet som jag upplever med detta skal är att efter du tagit av det några gånger så får gummit sämre pass form och jag har bara tagit av det 4 gånger! Annars ett schyst skal!
David 2012-04-23 19:45
Är anställd av Försvarsmakten, och denna telefon har således utsatts för ganska rejäla prövningar. I egenskap av instruktör behöver du ha med dig en telefon av säkerhetsskäl, även under påfresande förhållanden, och jag har valt att förlita mig på denna för att skydda telefonen.
I det stora hela har den klarat uppgiften galant. Då denna är så vedervärdigt ful att den inte går att använda i det civila är jag beroende av att snabbt kunna ta av och på denna. Detta är busenkelt.

Telefonen utsätts generellt för två typer av misshandel: stötar och att det ligger andra saker i fickan. Stötar är inga som helst problem, har flertalet gånger drämt till den av misstag med bland annat KSP58, något som den klarar av galant.
Det andra som ligger i fickan innefattar bland annat verktyg och nycklar, även detta har inte varit något problem alls.

Det enda negativa jag egentligen har att säga om den är två saker:
1) "Flärparna" som skall täcka portar låser inte lika bra efter en längre tids användning (har haft min i ca. ett år)

2) Det stora skyddet för displayen är för stort för att kunna förvara telefonen i en ficka, utan har en tendens att bli liggande. Det är skitbra om man skall förvara telefonen i en väska och en respektlös tross ska ta hand om utrustningen, men i nio fall av tio är den totalt överflödig.

I det stora hela skulle jag varmt rekomendera denna produkt.
Kimba 2012-04-20 18:51
Har haft mitt skal i över ett år nu och jag lyssnar på musik
via min ifån varje dag på mitt träliga industri-jobb och skalet
skyddar utmärkt. Jag har tappat telefonen i betonggolvet fler
gånger än jag kan räkna, den har utstått damm, flisor, smutsiga
arbetshandskar och en
en och annan svetsloppa. Plastskalet har några sprickor i
vänstra hörnet och en bit saknas på baksidans nedre kant samt
Att gummit har lossnat där man stoppar i hörlurarna men det
Är fortfarande fullt funktionabelt!

Jag har köpt en onödigt avancerad telefon med glasbaksida för dyra pengar så
Jag anser att det är värt att punga ut den extra slanten för att
slippa ångesten jag skulle få om telefonen gick sönder.
Kristoffer Nilsson 2012-02-11 09:15
Köpte den grå/vita defender. Har haft den i cirka två veckor nu och det enda negativa är att gummit har lite svårt att hålla sig på sin plats i det vänstra hörnet det vill gärna släppa och lämna lite glipa där men även flärpen över laddningskontakten är jäkligt svår att få på plats den vill gärna släppa. Sista negativa är att när man har den i bälteshållare så vill den gärna färga av sig på det grå gummit så det är svårt streck i alla hörnor.
Men annars är jag nöjd tycker att den skyddar bra då jag jobbar inom bygg som betongare.
Roger 2012-01-23 14:09
Bra produkt men synd att den inte skyddar mikrofoner högtalare mm mot metallspånor villket jag hade velat ha.

Sen den gula färgen är lite för ljusgul enligt mitt tycke hade varit snyggare om den gick mer mot senapsgul i stället för pippi gul

Annars passar den bra & verkar vara en bra produkt
Chrille 2012-01-18 07:15
Måste ge 5 på denna mitt första skydd och min enda försäkring har hjälpt mig x-gånger då den har åkt i golvet några gånger men det stora minuset är det att, repar du plastskyddet då finns bara ett alternativ köp ett nytt skal fixa detta och det blir en 10:a
Lena 2011-12-27 22:54
Har bara haft fodralet en dryg vecka, men so far so good! Väldigt nöjd!
Bert Pettersson 2011-12-08 16:14
Det absolut bästa jag hittat. Finns inget bättre på marknaden. Rekomenderas starkt.
Erwin Molenaar 2011-11-18 11:08
Bra, men efter 2 monader varje dag ladda blev siliconen hos laddaruttag för stor, man måste varje gång vika fikken.
Vidare om man repat skyddet och vill man ha en ny skydd får man köpa alt på nytt.
Annars prima case
Jonas Andersson 2011-11-16 09:02
Snabb leverans.
Fodralet verkar riktigt bra.
Inget krångel.
Enda synpunkten är att jag inte såg någonstans att dom gör en kreditupplysning vid faktura men det är väl inget problem igentligen. I-lands problem kanske...
Danne 2011-09-30 22:26
Ett bra fodral. Dock gör det luren lite klumpig.
Än sålänge fungerar det ok.
Snabb leverans.
Thorbjörn 2011-09-10 09:39
Måste säga att detta skal är värt varenda krona . Har haft telefonen i sen den va ny . Och den ser knappt använd ut idag när man tar ur den ur skalet.
Ett stort plus för luckorna på den. Hel nöjd....... Rekomenderas.
Jan-Evert Johansson 2011-08-08 08:14
Snabb leverans utan krångel. Snabbt svar vid förfrågan. Produkten fantastiskt för den som behöver ett starkt och tåligt skydd för sin Iphone
Milla 2011-08-07 20:55
Jag har köpt mitt första skal till min iPhone4 jag tog det rosa/vita... Super snyggt och bra då jag jobbar som bagare och tar tider och håller reda på saker i mitt mjöliga jobb så behöver jag inte oroa mig för att få en trasig telefon utan kan ha njuta av den länge och repfri dessutom!!! SUPER BRA!!!! Reptålig och stötsäker och dammfri vad mer kan man önska av detta super länckra skal?!! Lite stort men det bjuder jag på!!!

Rekommenderas varmt av mig i alla fall...

Mvh Milla (Surdegsmilla)
peter 2011-07-05 14:46
Utmärk passform, bra skydd för luren, bälteshållaren utmärkt komplement
Bert-Inge 2011-07-04 10:23
Bra skydd, perfek passform.
Marit 2011-06-16 23:53
Mycket nöjd, har haft det på min iPhone 4 sedan den var ny för ca ett halvår sedan. Men tyvärr så är det inte vattentätt och efter ett dopp i en vattenhink så har jag nu en jättefin iPhone utan en repa, men som är obrukbar... Hade önskat att det även skyddade mot vatten när man ändå har ett så "klumpigt" skydd på telefonen. Har även sett att det bildas mycket fukt under skyddet om man har telefonen i en ficka när man svettas eller när det är blött ute. Annars bara bra!
Göran 2011-06-14 20:42
Toppenprodukt, suverän passform och skönt grepp.
Thomas 2011-06-13 14:06
Mycket bra,man behöver inte säga mera om detta skal
Malin 2011-06-05 16:53
Verkligen bra. Något stort men som sagts tidigare, det är ett rejält skydd så det behövs!! Blir kalas på stranden i sommar.
Daniel 2011-06-02 16:05
Grymt bra skal. OBS: Folk klagar på att "handsfreehålet" sitter fel men det gör det inte, hålet ovanpå är för brusreduceringmikrofonen.

Bara ++++++++++
Lisa 2011-05-28 08:13
bra skydd, bra grepp, en aning för stort men det är fullt förståeligt eftersom syftet var att skydda telefonen. Och JO hålet för handsfreen sitter visst fel, antagligen produktionsfel på några få exemplar eftersom inte alla verkar ha fått det så. men eftersom det nu satt fel på min så får det en fyra. Kan dock inte påstå att det stör mig så mycket eftersom jag inte returnerat skalet så - skaffa en otterbox
P-son 2011-05-22 20:42
Den är för bra! och hålet för handsfreen sitter inte alls fel.
Stenqvist bygg Örebro 2011-05-19 17:00
Jobbar som snickare och skyddet funkar skitbra!!mvh Stenqvist bygg -073 5526494
Henrik 2011-05-17 14:59
hålet för handsfreen sitter fel annars ett riktigt bra skydd
Gunnar 2011-05-16 18:23
Man behöver inte säga mer 5 *****!
Detta skydd är bäst!
Nina R 2011-05-10 14:30
Mina barn undrade förvånat hur min iphone kunde vara så stor...Det bjuder jag på! Skalet är fantastiskt, siliconskyddet släpper lite ibland när jag sliter upp mobilen ur handväskan, men det är bara att trycka till igen så sitter det som det ska, är faktiskt bra terapi att pyssla med. Känns skönt att slippa oroa sig för mobilen, nu tåler den i stort sett det mesta. Tyvärr måste allt pillas av igen för att använda min nyinköpta solcellsladdare, men å andra sidan får jag ju vid de sällsynta tillfällen då detta måste göras en tydlig bekräftelse på att min iphone inte bara skyddas för skador i sin otterbox, utan oxå bevaras i absolut nyskick. Det yttre plastskalet använder jag om jag t.ex. inte ska använda mobilen ett tag, då är den ju helt skyddad för slag o fall mm. Kan varmt rekommendera hela kitet. Anledningen till 4 i stället för 5 stjärnor är att hålet för handsfreen sitter fel, så just den siliconflärpen måste jag ha uppe då jag använder handsfreen.
Ludwig 2011-05-09 13:05
Det här skalet tål ALLT men telefonen blir inte lika snygg...av naturliga orsaker
Blue 2011-05-04 23:45
Det här skalet är inte tunnast på marknaden och kanske inte passar alla men det är förbaskat bra och skyddar telefonen på ett utmärkt sätt!
Jag jobbar med allt från bilbärgning till trädfällning och telefonen är med överallt utan att jag behöver oro mig för att den ska bli förstörd.

Man kan lätt jämföra Otterbox defender med ett par riktigt rejäla arbetskor med stålhätta, inget du går på dans i men dom sviker dig aldrig! :)
Mattias E 2011-04-04 01:36
Detta skal är enligt min mening det bästa skydd du kan köpa till din i4.skyddar för nästan allt "utom dopp i polen" ,har precis köpt min första i4 och beställde defender samma dag som luren.. fick mitt skal dagen efter och telefonen kom 2 dagar efter skalet.. Ett stort plus för iphonebutikenför snabb leverans. /en MKT nöjd kund
Dagge 2011-03-23 15:40
Äntligen har jag hittat ett fodral som verkligen skyddar iphonen. I mitt jobb är det oljigt och dammigt så luren var alltid kladdig och smutsig efter jobbet, men nu när jag har "otterbox" så slipper jag det problemet. Passformen är så precis så det går inte ha skärmskydd på, men vem behöver det när luren ligger i denna "case". Sist men inte minst måste jag tacka iphonebutiken för deras enorma service och snabba leveranser, har köpt en hel del hos er och har alltid varit nöjd. Behöver man byta något så gör dom det snabbt och utan massa krångel.
Dagge 2011-03-23 15:22
Nu har jag äntligen hittat ett fodral som verkligen skyddar iphonen, den sitter verkligen säkert i sitt hölje och håller borta damm och smuts. Nu slippar man hålla på putsa luren stup i kvarten.
kenny 2011-03-11 20:42
Kanon fodral skönt att hålla i kvalite rätt igenom ,har tappat telefonen
från 4 meter utan att skadats det minsta . Vad hade hänt utan tro?

Rekomderar otterbox defender till Iphone 4 . Ett måste får oss hantverkare.
Roger Andersson 2011-03-05 12:06
Jag är en ny kund för telefon med pekakärm och med internett. Det jag har köpt är en Iphone4 och jag är jävlit nöjd med den. Jag fick reda på att det fanns ett skydd till Iphone4 som heter otterbox och det passar mig jävlit bra för jag har egen bygg firma och otterboxen är ju bra för den håller borta damm och smuts och framför allt att den blir stöttålig. Minna betyg på otterbox och Iphone4 är det Bästa jag kan ge. Ps jag kan rekomendera otterbox till alla som har iphone.
Robban 2011-02-27 17:04
Klockrent skal synd att man inte hittade det tidigare har köpt 2 innan men detta slår alla dem
Lennart Arvidsson 2011-02-24 15:18
Mycket nöjd med köpet andas kvalitet heltigenom!
Fredrik 2011-01-29 20:53
Efter som jag jobbar i en bergtäckt, så tänkte jag att jag behövde lite rejäla grejer. Och Otter Box funkar utmärkt!!
Malin 2011-01-29 10:04
Ett väldigt bra skydd mot stötar, damm och så vidare. Dock lossnar gummidelen från hårdplastdelen ganska lätt tycker jag. Särskilt när jag använder hörlurarna och måste ha luckan för hörlurarna öppen. Efter en vecka har jag redan fått två rejäla repor i skärmskyddet som ser väldigt fult ut. Jag hade förväntat mig att plastskyddet för skärmen skulle tåla betydligt mer innan det repade sig så tydligt.
Tom Olsen 2011-01-27 13:59
Jag har köpt in en OtterBox Defender Case och jag måste sega att det är det bästa fodralen som jag har haft på min iPhone 4. Jag är super nöjd och trygg med den fodralen. Nu behöver jag inte oroa mig så mycket om jag skulle raka tappa den på backen och att den går sönder. Anledningen att jag valde denna fodral är så att jag är sportfiskare och vistas mycket i skogen och på andra konstiga stelen när jag fiskar. Och då har jag alltid varit orolig att jag skulle tappa mobilen på en sten eller något annat, men nu med mitt nya skål så sliper jag oroa mig för det.. Och det känns väldigt bra att håla i mobilen även när man har blöta händer som man kan få när man fiskar och det är tack våra silikonen ( Mobilen blir inte halkig i handen ).
Hans Zetterberg 2011-01-18 13:27
Ni som klagar på att inte skalet fungerar tillsammans med det skärmskydd ni redan har på telefonen ni måste ju förstå att man först måste TA BORT det gamla skärmskyddet (zagg/invisible shild osv osv) innan man sätter in telefonen i Otterboxen. Detta skal har inbyggt skärmskydd som har samma funktion som vanliga skärmskydd. Ni måste väl förstå att man inte kan ha två stycken skärmskydd på en o samma telefon. Gör om gör rätt!!!!!!
Hans Zetterberg 2011-01-18 13:19
Jättenöjd med skalet! Enkelt att montera och passformen blir perfekt! Mobilen blir mycket mer tålig! Perfekt skydd för skärmen också och det påverkar inte noggrannheten på pekskärmen. Skönt att kunna använda sin mobil även under tuffare förhållanden och inte behöva vara rädd för att tappa den i backen! *Rekommenderas*
Mikael 2011-01-10 21:42
Mycket nöjd med detta skal. Det var väldigt lätt att montera och det ger ett bra och stabilt intryck. Passformen är också väldigt bra. Blir givetvis lite större men det tycker jag är positivt då mobilen inte blir lika hal att hålla. Utseendet påverkas då den inte blir lika fin att se på men det gör inte mig något.
Alexander Stankovic 2011-01-10 19:34
Bra skydd som skyddar runt hela iPhonen. Skalet gör sitt jobb då iPhonen följer ofta med iskogen på jakt. Skalet bygger inte särskilt mycket på storleken.
Lars 2011-01-04 15:50
Funkar perfekt särskilt om man som jag jobbar i byggbranchen.
Peter 2010-12-28 14:44
Perfekt skydd. Har man inga krav på att se trendig ut är det här det enda raka för en familjefar, nu vågar jag lämna telefonen på bänken hemma utan att tänka mig för, förvara den i jackfickor med andra saker i, och även låna ut den till ungarna när de vill spela, känner mig helt trygg. Använder inte det sista yttre skalet, inte än iaf, men det är ändå värt pengarna.
johan a 2010-12-23 09:09
kannon bra !!!!!!!
Steen Stavnshøj 2010-12-17 12:15
Är som att packa in telefonen i en stridsvagn.
Naturligtvis blir telefonen större men de mjuka ytorna runtom gör att det rent av känns bättre att hantera telefonen.
Mycket enkelt att montera.
Rutan skyddar displayen och visst är det en liten (minimal) skillnad på skärmens beteende men det funkar alldeles utmärkt. Det yttersta skalet tänkte jag skruva fast i bilen som hållare för telefonen.
Staffan 2010-12-01 17:53
Helt OK. Inget att klaga på.
Tog 3 minuter att "klä på" iPhone4.
Mycket nöjd!
Och, Snabb Leverans.
pål 2010-11-25 19:15
Mycket nöjd. Jobbar i byggbranchen och nu behöver man inte vara rädd att förstöra telefonen pga damm,smutsiga fingrar och stötar.
pål 2010-11-25 19:15
Mycket nöjd. Jobbar i byggbranchen och nu behöver man inte vara rädd att förstöra telefonen pga damm,smutsiga fingrar och stötar.
zagg? 2010-11-24 21:28
Jag har också ett skärmskydd från zagg (invisible shield) men kan man sätta ett annat, vanligt, skärmskydd över det så det funkar med otterbox fodralet?
Om jag senare tröttnar på fodralet så kan jag ju isåfall ta av det "andra" skärmskyddet så har jag min invisible shield kvar?
Linus 2010-11-24 20:41
Ett mycket bra skydd, telefonen fungerar precis lika bra som utan. Lite klumpigt men det är det värt för att hålla telefonen hel.
Nicke 2010-11-23 15:54
hallon,,iphone butiken, super bra case till iohone4 (SKA ALLA HA SOM ÄR RÄDD OM SIN PHONE) kan bara rek det till alla & snabb leverans,,,,KANON...........
Alf 2010-11-22 17:08
Funkar utmärkt, bra skydd,men priset är omotiverat högt.
Ingrid 2010-11-21 17:48
Jag är jättenöjd med detta skydd för mobilen! Känns också stadig och bekväm i handen.
Lasse 2010-11-14 19:49
Mycket bra fodral är byggare och det skyddar från byggdamm och annat. dessutom blir telefonen nu bättre att hålla då den inte glider ur händerna eller axeln när man klämmer den mot kinden. iphone 4 är väldigt kantig och vass att hålla i men med otterdefender blir den mjuk och skön.

Bra köp!

MVH
Lasse
Johan 2010-11-04 17:30
Varför funkar den inte med zaggs skärmskydd? händer det inget när man trycker på skärmen?
Per-Anders 2010-10-28 12:32
Riktigt bra skydd för mobilen, det enda negativa är att den ej passar med Zagg invisible shield (dyrt felköp av mig). Så kolla först vilka "skal" som passar ihop.
Antonio N 2010-10-27 05:19
Jättebra skydd det blir inget repor på telefonen det er nog den bäst a skyddet jag har sätt
Erica 2010-10-20 12:14
Fruktansvärt bra skydd som sitter som en smäck på telefonen. Även i handen och är fortf lättmanövererad trots sitt optimala skydd. Jag är antagligen en av få tjejer som köper detta skal. ;) Men jag kan säga att de är väl värt det när man sysslar med hästar och vill ha telefonen med. Känns skyddad och säker även i stallmiljö och klumpiga kalla fingrar.
Jonas Z 2010-10-13 18:22
Jag är fullt nöjd med detta skydd, klart bästa på marknaden. Arbetar inom service yrke så jag rör mig mycket även sittande som förare. Inga problem alls med hållaren, telefonen sitter säkert fast och bra skyddad.
Mattias N 2010-10-10 23:11
Kan inte finnas något bättre! Smidigt och full kontroll på telefonen, även fast den e skyddad!!!
Karl 2010-09-09 00:50
Om du är ute efter att verkligen skydda din kära iPhone 4 är detta utan tvekan det bästa skyddet som finns idag. Kanske inte snyggast eller smidigast, men definitivt med bäst skydd. Sen att passform och kvalitet är på topp gör inte saken sämre ;-)


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Andra kunder har också köpt
Billaddare till 30-stift 12V

En laddare för bilens 12V uttag
Mer information
Artwizz ScratchStopper (iPhone 4/4S)

Ett 3-pack med skyddsfilmer för fram- och baksidan till iPhone 4/4S
Finns i lager Finns i lager
119 kr
Mer information
Belkin - Micro Car Charger

Anslut bara den här billaddaren i bilens cigarettuttag och koppla sedan in iPhonen/iPoden medan du kör
Finns i lager Finns i lager
199 kr
Mer information
Invisible Shield Front (iPhone 4/4S)

Denna variant täcker framsidan på din iPhone 4
Finns i lager Finns i lager
179 kr
Mer information
Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Omdömen
Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl