Satechi Eco-Leather Mousepad är en optimal musmatta för arbete, spel, studier, surfande och annat. Den eleganta och moderna designen ser bra ut på alla arbetsytor och skyddar bordsytan från repor. Då den är tillverkad av syntetiskt läder ger den supermjuka ytan på denna musmatta ger exakt muskontroll och tål hård användning.

Modernt utseende:
Denna musmatta är tillverkad i läderimitation och har en elegant design som särskilt kompletterar Mac, Macbook, iMac, och Mac Mini. De rundade kanterna fastnar inte i ärmar eller andra saker.

Hållbar design:
Denna musmatta tål hård daglig användning. Den är inte bara stark, men även även tunn och lätt. Gummistoppning på undersidan absorberar vibrationer och förhindrar att den glider på bordsytan. Den är tålig nog att motstå många timmar av spelande, arbete, studier och mycket annat.

Exakt och noggrann:
Den fina ytan på denna musmatta ger snabba och exakta musrörelser, avsett typ av mus, optisk eller laser. Musen glider smidigt över ytan utan avbrott och ansträngning. Upplev en förbättrad kontroll av minimala musrörelser, snabba rörelser och muskommandon.

Färg: Svart, blå, brun
Material: Läderimitation
Mått: 24,9 x 18,2 x 0,5 cm
Vikt: 249 gram

Omdömen (0):


Skriv ett omdöme

Skriv ett omdöme


Laddar frågor & svar..

Laddar frågor & svar..

Dela bilden
Markera koden, kopiera den och klistra in i din blogg.

Visa kategorier

Visa topplistor Visa märken

Betalsätt

VISA, Mastercard, Klarna, Payson m.fl